Aktuel konkurrence Om Kort&Godt Deltagende virksomheder Facebook Kontakt Login
 
 


Story Matserclass målrettet forfattere

(oprettet d. 28. september 2011)

Story Matserclass målrettet forfattere

I samarbejde med Animation Workshop i Viborg bringer vi dette oplæg som falder i tråd med vores novellekonkurrence. Læs det igennem og se om det er noget for dig!

2 uger: fra mandag den 31. oktober til fredag den 11. november 2011.

Story Masterclass er målrettet forfattere inden for alle medier: bøger, tv, crossmedia, spil, animation, film, tegneserier osv. Masterclassen fokuserer på serielle historier, dvs. historier der fortsættes i flere separate segmenter, og er baseret på enten originale eller velkendte karakteruniverser.

Den serielle historie har sine egne karakteristika, men er baseret på de samme faste principper og strukturer, der gælder for alle gode historier. Derfor vil du i Masterclassen både blive undervist i grundlæggende og avancerede skriveteknikker samt i, hvordan du skaber en seriel fortælling – eller arbejder inden for et givent karakterunivers.

Underviseren er den internationalt anerkendte manuskriptforfatter og erfarne underviser, Barbara Slade.

På kurset har du din egen idé til en seriel fortælling i deres foretrukne medie med og i løbet af kurset kommer du til at udvikle idéen til et færdigt oplæg.

Kurset består af en kombination af forelæsninger, individuelle opgaver og opgaver i grupper. På den måde bliver du ført igennem en trinvis proces med henblik på at opbygge dine færdigheder som forfatter og opnå en fast forståelse af, hvordan du opnår succes på markedet for fortællinger i alle medier.

Tilmeldingsdeadline: 15. oktober

Læs mere omkring kursus og tilmelding her


Klik her

 
Netværk Dask-online.dk Kulturpuljen.dk Fantasilæsning.dk
Social Media Facebook Youtube Twitter
Kort&Godt, v. Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail